Нашите обучителни курсове са базирани на техники и методологии, които са разработени и усъвършенствани в продължение на много години. Те са изпитани при работа с Американ Експрес, Федекс, Катерпилар, Райфайзен Банк България и др. Резултатите? Доволни и енергизирани служители и повишен NPS® рейтинг и повече продажби.

За Мениджъри и Специалисти по клиентското преживяване

Основни принципи на клиентското преживяване

  • Тренингът “Основни принципи на клиентското преживяване” цели да предостави по атрактивен и запомнящ се начин основните неща, които участниците трябва да разберат и използват за да подобрят клиентското преживяване и повишат продажбите. Тук се разглежда какви ползи носи клиентското преживяване, ролята на емоциите и подсъзнателните елементи, принципи на поведенческата икономика, как се измерва клиентското преживяване, кои са някои от капаните и често допусканите грешки и др.

 

Дизайн на клиентски преживявания

  • Journey Mapping е един от най-ефективните и в същото време евтин и лесен за използване инструмент за разглеждане на клиентското преживяване и дизайн на едно ново, по-добро преживяване, което носи ползи за организацията.
    В рамките на курса, мениджърите ще научат как могат да го използват с техните служители и колеги при дизайн на клиентски преживявания, продукти и услуги.

 

Купуващият мозък

  • Защо клиентите купуват? Как взимат решения? В този курс навлизаме в психологията на клиентите. Какви са психологическите принципи, които предопределят поведението на клиентите, които можем да използваме, за да повлияем на клиентите да купуват повече.

 

Огледало на клиента

  • През годините сме развили система, по която да тренираме и екипираме участниците с “инструмент” за оценка на изживяването на клиентите от гледна точка на клиента.Бланките “Огледало на клиента” карат служителите да обърнат внимание и да опишат не само рационалните аспекти от изживяването на клиентите, но и емоционалните, психологическите и подсъзнателни елементи. Те ще позволят на “тайните клиенти” да оценят мини-моментите от изживяването на клиентите, да съберат данни да създадат таблици по един систематичен начин.Тренингът включва и разходка извън офиса, при която участниците да видят тези принципи в действие, да се обсъдят принципите на добрите и лошите изживявания и какви поуки може да извлече организацията от това.

За служители в контакт с клиенти

Основни принципи на клиентското преживяване

  • Курсът “Основни принципи на клиентското преживяване” цели да предостави по атрактивен и запомнящ се начин основните неща, които участниците трябва да разберат и използват за да предоставят емоционално ангажиращо клиентското преживяване и повишат продажбите. Тук се разглежда какви ползи носи клиентското преживяване, ролята подсъзнателните елементи, как да превърнат негативните емоции в позитивни, принципи на поведенческата икономика, как да се справят с оплаквания на клиентите и др.

 

Паметно преживяване

  • Всеки, който взаимодейства с вашия kлиент, трябва да бъде обучен как да предизвиква конкретни емоции. Това е научно доказано, че създава положителни спомени и по този начин повишава лоялността. Ние ще работим с вас за да създадем курс, който да обучи вашите служители да пресъздават желаното от вас клиентско преживяване и предизвикват таргетираните от вас емоции.

 

Е-Learning

  • В случай, че не можете да отсъствате от офиса в продължение на половин ден или повече или събирането на участниците на едно място не е най-оптималният вариант, курсовете могат да се разделят на модули и да се посещават онлайн.

Курсът “Основни принципи на клиентското преживяване” съществува и в онлайн вариант, който може да се интегрира във вашата система за онлайн обучение на служители.